Toiminta-alueemme

Teollisuuden Berner toimii aktiivisessa asiakasyhteistyössä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Lisäksi etsimme uusia yhteistyömahdollisuuksia myös muualta maailmasta.

Laaja päämies- ja hankintaverkosto

Hankimme ja maahantuomme edustamiamme tuotteita omiin varastoihimme suoraan päämiehiltämme Aasian, Euroopan sekä Pohjois-Amerikan alueilta. Perinteisen välityskaupan, eli agentuurikaupan, osuus koko liiketoiminnastamme on nykyisin vain muutamia prosentteja. Tutkimme mieluusti, mitä voisimme tehdä yhdessä asiakkaidemme kanssa, oli se sitten tuontia, vientiä tai sivuvirtatuotteen jatkojalostusta – vaikkapa toisen teollisuuden raaka-ainetarpeisiin.

Luotettava toimija Pohjoismaissa

Olemme vakavarainen ja luotettava toimija. Pystymme auttamaan sekä pienemmissä että suuremmissakin kemikaali- ja raaka-ainetarpeissa ja niiden kustannustehokkaassa hankintaketjussa. Ostamamme maahantuontierät voivat vaihdella merikonttien, rekkakuormien, junavaunuletkojen ja kokonaisten laivaerien välillä riippuen tuotteen tarpeesta ja menekistä kohdemaan asiakaskunnassa.

Suomessa olemme Berner Oy:n teollisen kokoluokan kemiallisiin raaka-aineisiin, peruskemikaaleihin ja lisäaineisiin erikoistunut liiketoimintayksikkö. Ruotsissa ja Tanskassa liiketoimintayksikkömme toimii teollisuuden kemikaalien ja lisäaineiden maahantuojana ja jakelijana konserniimme kuuluvan tytäryhtiön Bröderna Berner AB:n kautta.  Norjassa maahantuonti ja jakelu hoidetaan konsernimme tytäryhtiön Sören Bernerin kautta. Tuotevalikoimassa voi esiintyä maakohtaisia eroavaisuuksia. Tarkempia tietoja saat paikallisilta asiantuntijoiltamme.

Omaa tuotekehitystä ja tuotantoa Kokemäellä

Teollisuuden Bernerin kemikaalien ja raaka-aineiden tarjontaa täydentää myös konserniimme kuuluva Berner Chemicals Oy. Se valmistaa Kokemäen tehtaallamme magnesiumkemikaaleja mm. metsäteollisuuden tarpeisiin sekä savukaasujen, että jäteveden puhdistamiseen. Oman tuote- ja prosessikehityksen avulla Berner Chemicals panostaa vahvasti muun muassa magnesiumin käyttöön kiertotalousratkaisuissa.

Kysy lisää asiantuntijalta