Toiminta-alueemme

Teollisuuden Berner toimii aktiivisessa asiakasyhteistyössä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Lisäksi etsimme uusia yhteistyömahdollisuuksia myös muualta maailmasta.

Laaja päämies- ja hankintaverkosto

Hankimme ja maahantuomme edustamiamme tuotteita omiin varastoihimme suoraan päämiehiltämme Aasian, Euroopan sekä Pohjois-Amerikan alueilta. Perinteisen välityskaupan, eli agentuurikaupan, osuus koko liiketoiminnastamme on nykyisin vain muutamia prosentteja. Tutkimme mieluusti, mitä voisimme tehdä yhdessä asiakkaidemme kanssa, oli se sitten tuontia, vientiä tai sivuvirtatuotteen jatkojalostusta – vaikkapa toisen teollisuuden raaka-ainetarpeisiin.

Luotettava toimija Pohjoismaissa

Olemme vakavarainen ja luotettava toimija. Pystymme auttamaan sekä pienemmissä että suuremmissakin kemikaali- ja raaka-ainetarpeissa ja niiden kustannustehokkaassa hankintaketjussa. Ostamamme maahantuontierät voivat vaihdella merikonttien, rekkakuormien, junavaunuletkojen ja kokonaisten laivaerien välillä riippuen tuotteen tarpeesta ja menekistä kohdemaan asiakaskunnassa.

Suomessa olemme Berner Oy:n teollisen kokoluokan kemiallisiin raaka-aineisiin, peruskemikaaleihin ja lisäaineisiin erikoistunut liiketoimintayksikkö. Ruotsissa ja Tanskassa liiketoimintayksikkömme toimii teollisuuden kemikaalien ja lisäaineiden maahantuojana ja jakelijana konserniimme kuuluvan tytäryhtiön Bröderna Berner AB:n kautta.  Norjassa maahantuonti ja jakelu hoidetaan konsernimme tytäryhtiön Sören Bernerin kautta. Tuotevalikoimassa voi esiintyä maakohtaisia eroavaisuuksia. Tarkempia tietoja saat paikallisilta asiantuntijoiltamme.

Omaa tuotekehitystä ja tuotantoa Kokemäellä, Lapualla, Mietoisissa ja Kaipiaisissa

Teollisuuden Bernerin maahantuotavien kemikaalien ja raaka-aineiden tarjontaa täydentää myös konserniimme kuuluvat valmistavat yhtiöt Berner Chemicals Oy sekä Chemigate Oy.

Berner Chemicals Oy valmistaa Kokemäen tehtaallamme magnesiumkemikaaleja mm. metsäteollisuuden tarpeisiin sekä savukaasujen, että jäteveden puhdistamiseen. Oman tuote- ja prosessikehityksen avulla Berner Chemicals panostaa vahvasti muun muassa magnesiumin käyttöön kiertotalousratkaisuissa.

Chemigate Oy on modifioituja tärkkelyspohjaisia side- ja liima-aineita tekniseen käyttöön valmistava ja myyvä suomalainen yhtiö. Chemigaten pääasialliseen asiakaskuntaan kuuluu paperi- ja kartonkiteollisuus ja markkina-alueena on modifioitujen tärkkelysten osalta Suomi, Ruotsi ja läntinen Venäjä sekä muiden tuotteiden osalta Eurooppa ja Aasia. Chemigaten tuotantolaitokset sijaitsevat Lapualla, Mietoisissa ja Kaipiaisissa.

Kysy lisää asiantuntijalta