Analytiikka ja laadunhallinta

Teollisuuden analytiikka ja laadunhallinta

Konserniimme kuuluvasta Berner Labista löytyy laboratorioanalytiikan asiantuntijoita. Analytiikkatiimimme osaaminen ja laitetarjontamme kattaa kaikki Teollisuuden Bernerin asiakasverkoston tarvitsemat laitteistotarpeet.

Asiantuntijoillamme on vahva osaaminen muun muassa rehuteollisuuden, elintarviketeollisuuden, kemianteollisuuden, lannoiteteollisuuden, metsäteollisuuden ja vedenkäsittelyn analytiikasta ja laitteistoratkaisuista ja pystymme auttamaan käyttötarkoitukseenne sopivan tuotteen valinnassa. Halutessanne huolehdimme laitteen asennuksesta ja tarjoamme koulutuksen laitteen käyttöön. Näin voimme luvata, että saatte meiltä laadukkaan laitteen lisäksi yksilöllistä ja laadukasta palvelua.

Laitteen osto on alku pitkäaikaiselle yhteistyölle. Huolehdimme toimittamistamme laitteista myös tulevaisuudessa. Osaava huoltohenkilökuntamme, alkuperäisvaraosat sekä nykyaikai­set työvälineet ja -menetelmät varmistavat laitteillemme mahdollisimman pitkän ja huolettoman käyttöiän.

Tarjontamme kattaa myös menetelmäkehitystuen sekä monipuoliset koulutuspalvelut laitteistojen käyttöön ja laitteistoteorioihin. ISO 9001 standardin mukainen sertifioitu laatujärjestelmä luo raamit toiminnallemme.

kysy lisää asiantuntijalta