Tehtaan savupiipusta tulevaa savukaasua puhdistetaan

Energiateollisuus

Toimitamme energiateollisuuteen asiakkaillemme kemikaaleja mm. savukaasujen puhdistukseen. Olemme erikoistuneet savukaasujen puhdistukseen natriumbikarbonaattiin pohjautuvilla ratkaisuilla.

KEMIKAALIT ENERGIATEOLLISUUDEN TARPEISIIN

Teollisuuden Bernerin energiateollisuuden kemikaalitarjonnasta löydät tuotteita sekä kattilavedenvalmistukseen että savukaasujen puhdistukseen. Vahvan logistiikkaosaamisemme ja paikallisten varastojen ansiosta pystymme toimittamaan tuotteet asiakkaillemme ketterästi, joustavasti ja varmuudella.

Tuotteitamme ovat muun muassa:

  • natriumsulfaatit kattilan pohjan suojaukseen, natriumin
  • natriumhydroksidi eli lipeä liuoksena sekä kiinteänä helmilipeänä
  • sooda
  • natriumsulfaatti
  • regenerointisuolat / elvytyssuolat jauheina, rakeina ja suolatabletteina
  • natriumbikarbonaatti
  • aktiivihiilet

SAVUKAASUJEN PUHDISTUS NATRIUMBIKARBONAATILLA

Edustamme maailman suurimman natriumbikarbonaattivalmistajan Solvayn korkealaatuisia SOLVair tuotteita Pohjoismaissa. Natriumbikarbonaatti on tehokas ja yksinkertainen ratkaisu energiantuotannon päästöjen hallintaan. Solvayllä on yli 500 savukaasujen puhdistuksen referenssikohdetta maailmanlaajuisesti erilaisilta energialaitoksilta, kuten esimerkiksi biomassan-, kivihiilen-, sekä lietteidenpoltosta.

TUHKIEN KÄSITTELY JA LOPPUSIJOITUS

Tarjoamme myös tapauskohtaisesti räätälöitäviä ratkaisuja puhdistuksessa syntyvien ja talteen otettavien tuhkien käsittelyyn ja sijoitukseen kaikissa Pohjoismaissa. Olemme valmiina auttamaan projekteissanne ja tarjoamme teknistä tukea ja verkostomme laajan osaamisen käyttöönne heti alusta alkaen. Kysy asiantuntijaltamme ratkaisua laitoksellasi talteen otettavien tuhkien hyödyntämiseen tai loppusijoittamiseen.

Ota yhteyttä!

Kysy lisää asiantuntijalta

.