Tehtaan savupiipusta tulevaa savukaasua puhdistetaan

Energiateollisuus

Toimitamme energiateollisuuteen monia kemikaaleja. Olemme erikoistuneet savukaasujen puhdistukseen natriumbikarbonaattiin pohjautuvilla ratkaisuilla.

ENERGIATEOLLISUUDEN KEMIKAALIT

Teollisuuden Bernerin energiateollisuuden kemikaalitarjonnasta löydät tuotteita sekä kattilavedenvalmistukseen, että savukaasujen puhdistukseen. Tuotteitamme ovat muun muassa:

  • natriumhydroksidi eli lipeä liuoksena sekä kiinteänä helmilipeänä
  • regenerointisuolat / elvytyssuolat jauheina, rakeina ja suolatabletteina
  • trinatriumfosfaatti kattilaveden jäännöskovuuden poistoon
  • natriumbikarbonaatti 
  • aktiivihiilet

Savukaasujen puhdistus natriumbikarbonaatilla

Edustamme maailman suurimman natriumbikarbonaattivalmistajan Solvayn korkealaatuisia SOLVair tuotteita ja toimitamme niitä asiakkaillemme kaikissa Pohjoismaissa.Natriumbikarbonaatti on tehokas ja yksinkertainen ratkaisu energiantuotannon päästöjen hallintaan. Solvayllä on yli 500 savukaasujen puhdistuksen referenssikohdetta maailmanlaajuisesti erilaisilta energialaitoksilta, kuten esimerkiksi biomassan-, kivihiilen-, sekä lietteidenpoltosta. Lisäksi natriumbikarbonaattiin perustuvia savukaasujen puhdistuksen referenssikohteita löytyy myös monilta teollisuuden aloilta, kuten keramiikka-, mineraalivilla-, lasi-, metalli-, sementti-, ja öljynjalostusteollisuudesta, missä kaikissa savukaasujen puhdistus on ensiarvoisen tärkeää hallita luotettavasti sekä kustannustehokkaasti.

Tuhkien käsittely ja loppusijoitus

Tarjoamme myös tapauskohtaisesti räätälöitäviä ratkaisuja puhdistuksessa syntyvien ja talteen otettavien tuhkien käsittelyyn ja sijoitukseen kaikissa Pohjoismaissa. Olemme valmiina auttamaan projekteissanne ja tarjoamme teknistä tukea ja verkostomme laajan osaamisen käyttöönne heti alusta alkaen.  Takaamme puhdistustulokset, jotka täyttävät lainsäädännön asettamat vaatimukset nyt ja tulevaisuudessa. Kysy asiantuntijaltamme ratkaisua laitoksellasi talteen otettavien tuhkien hyödyntämiseen tai loppusijoittamiseen.

Kysy lisää asiantuntijalta

.