Jätevedenpuhdistamon prosessiallas

Vedenkäsittely

Toimimme laajasti niin jätevedenpuhdistamoilla kuin vedentuotannossakin. Olemme pH:n säätökemikaalien ja ravinteiden asiantuntijoita sekä teollisuudessa että kunnallisella sektorilla

Kemikaalit vedenkäsittelyyn

Vedentuotannon ja jätevedenpuhdistuksen kemikaalit

Teollisuuden Bernerin vedenkäsittelyn kemikaalitarjonnasta löydät tuotteita sekä kunnalliseen, että teolliseen vedentuotanto- ja jätevedenkäsittelytarpeeseen. Tuotteitamme ovat muun muassa:

  • natriumhydroksidi eli lipeä liuoksena sekä kiinteänä helmilipeänä
  • natriumkarbonaatti; kevyt sooda tai raskas sooda
  • natriumbikarbonaatti pH:n puskurointiin
  • sitruunahappo
  • fosforihappo
  • regenerointisuolat / elvytyssuolat jauheina, rakeina ja suolatabletteina
  • urea, korkeatyppipitoinen ravinne

Kunnallinen vedenkäsittely

Toimitamme pH:n säätö ja alkalointikemikaaleja kymmenille jätevedenkäsittelylaitoksille ja vedenottamoille Suomessa. Määrällisesti suurimpina tuotteinamme ovat raskas soodat ja kevyt soodat mitä toimitamme vuosittain tuhansia tonnia. Valtaosa toimituksista tuodaan perille irtona; puhallettuna suoraan asiakkaan siiloon. Bulk-toimitusten lisäksi toimitamme tuotteitamme myös pakattuina esimerkiksi 25kg säkeissä täysin lavaerin tai pakattuna 1000kg suursäkkeihin. Kauttamme on saatavilla myös lisähiilen lähteeksi sopivaa turvallista glyserolia typenpoiston tehostamiseen biologisessa vedenkäsittelyssä.

Teollinen vedenkäsittely

Toimitamme tarvittavia lisäravinteita teollisuuden biologisille jätevedenpuhdistamoille. Meiltä on saatavilla esimerkiksi typenlähteenä kustannustehokasta ureaa irtona sekä pakattuna suursäkkeihin. Fosforin lähteeksi kauttamme on saatavilla puhdasta fosforihappoa, jota toimitamme IBC konteissa tarpeenne mukaan .

Jätevesien ravinteet osana Teollisuuden Bernerin hankkeita

Me Teollisuuden Bernerillä kuuntelemme asiakkaittemme tarpeita ja toiveita. Keskustelemme mielellämme yhteistyömahdollisuuksista, kuten esimerkiksi teollisten ja kunnallisten vesien ravinteista ja kiertotalousraaka-aineina talteen otettavista kemiallisista yhdisteistä. 

kysy lisää asiantuntijalta