Mäntymetsästä saadaan metsäkemikaaleja

Biotuote- ja metsäteollisuus

Teollisuuden Bernerin metsäkemikaalitarjonnasta löydät tuotteita paperin-, kartongin ja sellun valmistukseen sekä vedentuotantoon, että jätevesien käsittelyyn.

KEMIKAALIT JA RAAKA-AINEET METSÄTEOLLISUUTEEN

Yhdessä Berner-konserniin kuuluvien Chemigaten (tärkkelystuotteet paperi- ja kartonkiteollisuudelle) ja Berner Chemicalsin (Mg-tuotteet selluteollisuudelle) katamme monenlaiset metsäteollisuuden tarpeet.

Pitkän kokemuksemme ja vahvan logistiikkaosaamisemme ansiosta pystymme toimittamaan metsäteollisuuden kemikaaleja ja raaka-aineita joustavasti, ketterästi ja varmasti; juuri asiakkaidemme tarvitsemalla tavalla. Toimitusvarmuutta tukee myös tärkeimpien tuotteiden paikallinen varastointi, esimerkiksi omat nykyaikaiset lipeätankkimme.

Olemme myös suurten maahantuontimäärien ja toimitusketjun kustannustehokkuuden logistinen asiantuntija. Asiakastoimitukset onnistuvat paikallisista varastoistamme liuos- tai jauhebulkkeina, suursäkkeinä sekä IBC-kontteina. Tuotteiden kuljetukset ja toimitukset voidaan toteuttaa liuosbulkkeina joko säiliökonteilla, säiliöautoilla tai rautateitse säiliövaunuilla. Osa tuotteista on saatavilla myös IBC-konteissa.

PERUSKEMIKAALIT TUOTANTOON JA VEDENKÄSITTELYYN

Teollisuuden Bernerin metsäkemikaalitarjonnasta löydät tuotteita paperin-, kartongin ja sellun valmistukseen, vedentuotantoon sekä jätevesien käsittelyyn ja savukaasujen puhdistukseen.

Tuotteitamme ovat muun muassa:

  • natriumsulfaatit kattilan pohjan suojaukseen, natriumin lähteeksi sekä sulfiditeetin hallintaan
  • natriumhydroksidi eli lipeä liuoksena sekä kiinteänä helmilipeänä pH:n säätöön ja hartsien elvytykseen
  • natriumkarbonaatti; kevyt sooda tai raskas sooda pH:n säätöön ja natriumin lähteeksi
  • natriumbikarbonaatti pH:n puskurointiin ja savukaasujen puhdistukseen
  • regenerointisuolat / elvytyssuolat jauheina, rakeina ja suolatabletteina
  • urea, korkeatyppipitoinen ravinne biologiselle puhdistamolle
  • magnesiumoksidit, -sulfaatit ja -hydroksidit

Ota yhteyttä!

Kysy lisää asiantuntijalta