Tuhkien loppusijoituspalvelut

SAVUKAASUJEN PUHDISTUS NATRIUMBIKARBONAATILLA

Edustamme maailman suurimman natriumbikarbonaattivalmistajan Solvayn korkealaatuisia SOLVair tuotteita ja toimitamme niitä asiakkaillemme kaikissa Pohjoismaissa. Natriumbikarbonaatti on tehokas ja yksinkertainen ratkaisu energiantuotannon päästöjen hallintaan.

Solvayllä on yli 500 savukaasujen puhdistuksen referenssikohdetta maailmanlaajuisesti erilaisilta energialaitoksilta, kuten esimerkiksi biomassan-, kivihiilen-, sekä lietteidenpoltosta. Lisäksi natriumbikarbonaattiin perustuvia savukaasujen puhdistuksen referenssikohteita löytyy myös monilta teollisuuden aloilta, kuten keramiikka-, mineraalivilla-, lasi-, metalli-, sementti-, ja öljynjalostusteollisuudesta, missä kaikissa savukaasujen puhdistus on ensiarvoisen tärkeää hallita luotettavasti sekä kustannustehokkaasti.

TUHKIEN KÄSITTELY JA LOPPUSIJOITUS

Tarjoamme myös tapauskohtaisesti räätälöitäviä ratkaisuja puhdistuksessa syntyvien ja talteen otettavien tuhkien käsittelyyn ja sijoitukseen kaikissa Pohjoismaissa. Olemme valmiina auttamaan projekteissanne ja tarjoamme teknistä tukea ja verkostomme laajan osaamisen käyttöönne heti alusta alkaen.  Takaamme puhdistustulokset, jotka täyttävät lainsäädännön asettamat vaatimukset nyt ja tulevaisuudessa. Kysy asiantuntijaltamme ratkaisua laitoksellasi talteen otettavien tuhkien hyödyntämiseen tai loppusijoittamiseen.

Kysy lisää asiantuntijalta

.