Kiertotalouden symboleja keltaisen kypärän ympärillä

Kiertotalouspalvelut

Liiketoiminnassamme on pitkäaikaista kokemusta teollisuuden sivuvirtojen hyödyntämisestä eri käyttökohteisiin. Olemme kiinnostuneita keskustelemaan kanssanne mahdollisuuksista hyödyntää tuotantonne sivuvirtaa muun teollisuuden raaka-aineeksi.

Teolliset sivuvirrat uudelleen raaka-aineiksi

Liiketoiminnassamme on pitkäaikaista kokemusta teollisuuden sivuvirtojen hyödyntämisestä eri käyttökohteisiin. Meillä on parhaillaan menossa useita kiertotalouteen liittyviä hankkeita yhteistyössä muiden Bernerin liiketoiminta-alueiden kanssa. Teollisuuden Bernerin laaja ja monialainen teollinen kumppaniverkosto tuottaa useita kannattavasti talteenotettavia, joko sellaisenaan tai jatkojalostamalla, haluttuja raaka-aineita, ravinteita ja kemikaaleja. Odotamme näistä hankkeista merkittäviä lisämahdollisuuksia kustannustehokkaiden ja korvaavien ratkaisujen tarjoamiseksi asiakkaillemme lähivuosien aikana.

Kiertotalouslannoitteet ja ravinteet

Kollegamme Viljelijän Berner on maanviljelijöiden luotettava kumppani Suomessa ja Ruotsissa. Tarjoamme kasvinsuojeluaineita, lannoitteita, siemeniä, viljelytarvikkeita ja niihin liittyvää palvelua sekä neuvontaa suoraan viljelijäasiakkaillemme. Kehitämme kiertotalouslannoitteita ja maanparannustuotteita sekä ammattiviljelyyn, että puutarhoihin. Olemme kiinnostuneita keskustelemaan kanssanne mahdollisuuksista hyödyntää ravinteikasta tai muuten maata parantavaa sivuvirtaanne omassa tuotekehityksessämme ja tuotannossamme.