Iso kuorma-auto levittää liukkaudentorjuntaan tarvittavia kemikaaleja moottoritielle

Katujen kunnossapito

Toimitamme asiakkaillemme kemikaaleja katujen kunnossapitoon ja rakentamiseen.

KEMIKAALIT KATUJEN KUNNOSSAPITOON

Tarjoamme mm. alueurakoitsijoille, kaupungeille, kunnille ja maanrakennusurakoitsijoille kemikaaleja liukkaudentorjuntaan ja pölynsidontaan.

Vahvan logistiikkaosaamisemme ja paikallisten varastojen ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme ketterästi, joustavasti ja varmuudella. Tuomme suolatuotteitamme maahan laivaerin sekä omiin satamavarastoihimme että asiakkaillemme Suomessa. Tuotteitamme on saatavilla irtokuormin, suursäkkeinä ja täysin lavaerin 25 kg säkkeinä.

Voit ammattilaisena tilata pölynsidontaan ja liukkaudentorjuntaan tarvitsemiasi tuotteita pieninä erinä suoraan verkkokaupastamme. Suuremmissa erissä olethan yhteydessä Asiantuntijaamme. Berner ProShop -verkkokauppaan pääset tästä.

TALVIKAUDEN KATUJEN, TEIDEN, PIHA- JA SATAMAALUEIDEN LIUKKAUDENTORJUNTA

Liukkaudentorjuntaan toimitamme pääasiassa kuivaa vuorisuolaa sekä vaihtoehtoisena tuotteena myös merisuolaa. Teollisuuden Berner palvelee alueurakoitsijoita, kaupunkeja, kuntia ja maanrakennusurakoitsijoita. Jos tarvitset tuotteita pölynsidontaan ja liukkaudentorjuntaan pieninä erinä tai esimerkiksi rautakauppaan jälleenmyyntiin, voit tilata ne suoraan Proshop-verkkokaupastamme. Maanviljelijöitä taas palvelee Viljelijän Berner.

Liukkauden-
torjuntaan:

  • jauhemaista vuorisuolaa
  • jauhemaista karkeaa merisuolaa
  • hiutalemaista kalsiumkloridia

KEVÄT- JA KESÄKAUDEN PÖLYNSIDONTA

Teollisuuden Berneriltä saat kevät- ja kesäkauden katupölyn, hiekkateiden, maneesien, sekä pallokenttien ja muiden kenttien pölynsidontaan tarvitsemasi tuotteet.

Kuorma-auto nostaa pölyä ilmaan kaivosalueella

Pölyn-
sidontaan:

  • hiutalemaista magnesiumkloridia
  • hiutalemaista kalsiumkloridia
  • kalsiumkloridiliuosta

Ota yhteyttä!

Kysy lisää asiantuntijalta