Iso kuorma-auto levittää liukkaudentorjuntaan tarvittavia kemikaaleja moottoritielle

Infra, rakentaminen ja katujen kunnossapito

Teollisuuden Berner palvelee infra, rakennus ja katujen kunnossapito asiakkaitaan monenlaisissa suola- ja kemikaalitarpeissa.

Kemikaalit katujen kunnossapitoon ja rakentamiseen

Talvikauden katujen, teiden, piha- ja satama-alueiden liukkaudentorjunta

Teiden talvikunnossapito on tärkeää ihmisten ja tuotteiden turvallisen ja toimivan liikenteen kannalta. Teollisuuden Berneriltä löytyy tarpeen mukaan jokaiselle asiakkaalle soveltuvat liukkaudentorjuntasuolat.

Liukkaudentorjuntaan toimitamme mm. laadukasta ja vastuullisesti tuotettua pohjoisissa oloissa hyvin toimivaa vuorisuolaa. Tehokkaassa vuorisuolaseoksessamme on toimivassa suhteessa karkeaa ja hienoa raetta. Hieno suola takaa nopean sulatuksen, kun taas karkeammalla rakeella saadaan aikaan tehokas paksumman jää- tai lumikerroksen sulatus.

Voit ammattilaisena tilata pölynsidontaan ja liukkaudentorjuntaan tarvitsemiasi tuotteita pieninä erinä suoraan verkkokaupastamme – suuremmissa erissä olethan yhteydessä Asiantuntijaamme. Berner verkkokauppaan pääset:

Liukkauden-
torjuntaan:

  • Jauhemaista vuorisuolaa
  • Jauhemaista karkeaa merisuolaa
  • Hiutalemaista kalsiumkloridia

Kevät- ja kesäkauden pölynsidonta

Keväisin ja kuivina kesinä teiden ja kenttien pölyäminen aiheuttaa mm. terveyshaittoja ihmisille. Pölynsidonnalla on myönteinen vaikutus myös sorateiden kuntoon. Iso osa Suomen teistä on sorateitä, joiden kunnossapito vaikuttaa oleellisesti näiden teiden turvallisuuteen. Teollisuuden Berneriltä saat kevät- ja kesäkauden katupölyn, hiekkateiden, maneesien, sekä pallo- ja muiden kenttien pölynsidontaan tarvitsemasi tuotteet.

Kuorma-auto nostaa pölyä ilmaan kaivosalueella

Pölyn-
sidontaan:

  • hiutalemaista magnesiumkloridia
  • hiutalemaista kalsiumkloridia
  • kalsiumkloridiliuosta

Tuomme suolatuotteitamme maahan laivaerin sekä omiin satamavarastoihimme että asiakkaillemme Suomessa. Tuotteemme ovat saatavilla irtokuormin, suursäkkeinä ja täysin lavaerin 25/40kg säkkeinä

Kiertotalous- ja sivuvirtatuotteiden logistinen asiantuntija

Teollisuuden Berner on toimitusketjujen logistinen asiantuntija. Tuomme ja viemme monia kemikaaleja ja räätälöimme näiden kuljettamiseen ja operointiin sopivan logistisen palvelupakettimme asiakkaamme tarpeiden mukaisesti.

Teollisuuden Berner haluaa olla mukana auttamassa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan löytämään käyttökohteita ja kustannustehokkaita toimitusmalleja kiertotalous- sekä sivuvirtatuotteille.

Kysy lisää asiantuntijalta