Lannoiteteollisuuden raaka-aineita viljelijän käsissä

Lannoiteteollisuus

Toimimme yhteistyössä useiden kansainvälisten lannoiteraaka-aineiden valmistajien kanssa.

Ravinteet ja raaka-aineet lannoitteisiin

Ravinteiden maahantuonnin lisäksi Teollisuuden Berner aloittaa keväällä 2021 markkinoimaan ja toimittamaan vientiin teollisen prosessin sivuvirtatuotteena syntyvää ammoniumsulfaattia, joka täyttää EU-lannoitelainsäädännön vaatimukset. Tuotanto ajetaan ylös asteittain ja yhteistyökumppanimme saavuttaa suunnitellun tavoitetason vuonna 2022.

Ammoniumsulfaattia on saatavilla irtona sekä pakattuna suursäkkeihin. Riippuen viennin kohdemaan etäisyydestä, kustannustehokkaimmat tyypilliset vientilaivattavat erät ovat kooltaan 2000 – 8000 tn, mutta pystymme toimittamaan suurempiakin laivauseriä.

Lannoiteraaka-ainetiimimme hankinnan ja myynnin asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan teitä. Etsimme ja tarjoamme tarvitsemanne ravinne- ja raaka-aineratkaisut sekä räätälöimme toimintaanne tukevat logistiset ratkaisut varmistaen tarvitsemienne tuotteiden varman saatavuuden. Me Teollisuuden Bernerillä olemme myös erittäin kiinnostuneita löytämään uusia yhteistyömahdollisuuksia teollisten ja kunnallisten ravinnepitoisten sivuvirtojen parista.

Kysy lisää asiantuntijalta