Teollisuuden Berner päämiehille

Olemme rakentaneet pitkäaikaisia suhteita lukuisten päämiesten kanssa Pohjoismaiden markkinoilla jo 140 vuotta. Jos edustat tuotetta, jolle etsit markkinoita Pohjoismaista, ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voisimme kasvattaa myyntiäsi täällä!

Berner on 140-vuotias, vakavarainen Pohjoismaiden markkinoilla toimiva perheyritys, jonka juuret ovat maahantuonnissa. Olemme käytännössä koko historiamme ajan maahantuoneet tuotteita, alkuun Suomeen ja vuosien saatossa olemme laajentaneet toimintaamme myös muihin Pohjoismaihin.

Teollisuuden Berner on Berner Oy:n liiketoimintayksikkö, jossa olemme erikoistuneet teollisuuden tarvitsemiin raaka-aineisiin ja kemikaaleihin. Meillä on osaamista erikoiskemikaaleista, mutta työskentelemme mielellämme myös isojen volyymien ja bulkin kanssa. Olemme myös erikoistuneet teollisen tuotannon sivuvirtojen jatkohyödyntämiseen.

Meillä on osaamista erikoiskemikaaleista, mutta työskentelemme mielellämme myös isojen volyymien ja bulkin kanssa.

Etsimme jatkuvasti uusia päämiehiä, joiden kanssa voimme luoda pitkäaikaisia suhteita työskennelläksemme yhdessä aktiivisesti myynnin kasvattamiseksi Pohjoismaissa. Pystymme tarjoamaan useita etuja:

  • Olemme jo valmiiksi markkinoilla ja tunnemme asiakkaat sekä markkinatilanteen. Kauttamme pystyt tavoittamaan tehokkaammin ison joukon valmiita asiakkuuksia.
  • Asiakkaiden odottamat toimitusvarmuus ja lyhyet toimitusajat vaativat sekä välivaraston että tehokkaan logistiikan. Operoimme laajaa varastojen ja säiliöiden verkostoa, sekä logistiikkaosaamisemme varmistaa oikeat tuotteet asiakkailla oikeaan aikaan.
  • Poistamme luottoriskisi ostamalla tuotteet itse omiin varastoihimme ja hoidamme niiden jakelun asiakkaille.
  • Pitkäikäisenä ja vakavaraisena perheyrityksenä olemme luotettava toimija, joka myös uskaltaa investoida tulevaisuuteen.

Jos haluat keskustella tuotteidesi tuomisesta Pohjoismaiden markkinoille, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten löydämme tuotteillesi uusia asiakkaita!

Ota yhteyttä päämiehiin liittyen

Ota yhteyttä, jos haluat keskustella lisää tuotteidesi myymisestä Pohjoismaiden markkinoilla.

Nimi(Pakollinen)