Uutiset

Agentuurista Teollisuuden Berner

Berner Agentuuri on vaihtanut liiketoimintayksikön nimen. Meidät tunnetaan jatkossa nimellä Berner Industries eli tuttavallisemmin Teollisuuden Berner.

Yli sata vuotta historiaa ja turvallista tulevaisuutta

Berner Agentuuri on vaihtanut liiketoimintayksikön nimen. Meidät tunnetaan jatkossa nimellä Berner Industries eli tuttavallisemmin Teollisuuden Berner.

Sana ’Agentuuri’, liiketoimintayksikkömme vanhassa nimessä 137-vuoden ajan, oli perinteinen historiaa kunnioittava muisto siitä, mistä Berner yhtiöiden tarina sai alkunsa vuonna 1883. Tuotteiden keskeytymätön ja luotettava saatavuus meiltä monialaisille teollisuuden asiakkaillemme on jo pitkään ollut, ja tulee jatkossakin olemaan ensisijaisen tärkeää. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti ja vakavaraisena osana Berner konsernia olemme jo pitkään hankkineet ja maahantuoneet edustamamme tuotteet omiin varmuusvarastoihimme suoraan päämiehiltämme Euroopan, Aasian sekä Pohjois-Amerikan alueilta.

Perinteisen välityskaupan, ts. agentuurikaupan, osuus liiketoiminnastamme on nykyisin enää vain muutamia prosentteja kokonaisuudesta ja siksi olikin jo korkea aika muuttaa liiketoimintamme nimi vastaamaan sitä, mitä oikeasti olemme ja mitä oikeasti teemme. Teollisuuden Berner on #huomisenpuolustaja ja turvaamme peruskemikaalien, rehu-, ja elintarvikeraaka-aineiden ja lisäaineiden kustannustehokkaan saatavuuden asiakkaillemme niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa vähintään seuraavankin vuosisadan.

Kysy lisätietoja:

”Nimi muuttuu mutta yhteystietomme ja henkilöstömme pysyvät samoina ja helposti tavoitettavissa jatkossakin”