Uutiset

Finnamyl Oy:n elintarvike-tärkkelystuotteiden myyntivastuu on siirtynyt Teollisuuden Bernerille

Berner-konserniin kuuluva Chemigate osti 30.6.2022 allekirjoitetussa kaupassa äänienemmistön Suomen johtavasta tärkkelysperunatuotteita valmistavasta Finnamyl-konsernista, johon kuuluvat Finnamyl Oy ja Lapuan Peruna Oy.

Kaupan seurauksena Finnamylin elintarviketärkkelystuotteiden myyntivastuu elintarvike- sekä rehuteollisuusasiakkaiden osalta siirtyi Teollisuuden Bernerille 1.1.2023 alkaen.

Perunatärkkelys on hyvä lisäys tuoterepertuaariimme sekä elintarvike- että rehuteollisuudelle ja vastaanotto asiakkaiden taholta on ollut erittäin positiivista.

Tärkkelys valmistetaan Suomessa kotimaisilla pelloilla viljellystä perunasta, se on gluteeniton, lisäaineeton ja sopii monenlaisiin tuotteisiin joten se täydentää valikoimaamme juuri toivotulla tavalla ja vahvistaa teollisuuden Bernerin asemaa elintarvike- sekä rehuteollisuuden raaka-ainetoimittajana.

Teollisuuden Bernerillä tuotteiden laadukkuus ja jäljitettävyys ovat avainasemassa ja meille on kunnia-asia tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia raaka-aineita.

Finnamylin tuotteiden myynnistä vastaavat seuraavat henkilöt:

Elintarviketeollisuus:

  • Anna-Mari Rojas: anna-mari.rojas@berner.fi / +358 50 517 0557
  • Satu Mensala: satu.mensala@berner.fi / +358 40 840 8387

Rehuteollisuus:

  • Minna Rännäli: minna.rannali@berner.fi / +358 40 525 4147
  • Anna Salakka: anna.salakka@berner.fi / +358 40 826 1450

Tuotteiden kotiinkutsut hoitaa edelleen Sirpa Varpula, jonka tavoittaa jatkossa sähköpostitse osoitteesta sirpa.varpula@berner.fi