Asiakastarinat

Teollisuuden Bernerille oma säiliöterminaali Porin satamaan

Investoimalla omaan säiliöterminaaliin Porin Tahkoluodon satamassa, Teollisuuden Berner tuo kilpailukykyisiä vaihtoehtoja nykyisten toimijoiden rinnalle ja tavoittaa alueelliset asiakkaat entistä paremmin. Tavoitteenamme Berner Industries Tank -terminaalillamme on lisäksi vaikuttaa positiivisesti alueen kehitykseen.

Teollisuuden Berner on jo usean vuoden ajan ollut vahvasti mukana lipeäkaupassa. Ilman omaa säiliötä markkinoiden laajentumismahdollisuudet ovat kuitenkin rajalliset, ja oman säiliön hankkiminen tuli ajankohtaiseksi. Vapaata säiliökapasiteettia on ollut harvoin tarjolla sijainniltaan hyvässä paikassa.

Investoimalla omaan, nimenomaanPorin Tahkoluodon satamassa sijaitsevaan säiliöterminaaliin, haluamme olla vahvasti mukana kehittämässä alueen toimivuutta myös tulevina vuosina. Näemme Porin alueen kasvavan potentiaalin uusine tehdashankkeineen merkittävänä. Oma säiliöterminaali antaa meille laajempia mahdollisuuksia lipeäkaupan lisäksi myös muiden nestebulk-tuotteiden kaupassa ja varastoinnissa.

Berner Industries Tank-nimellä kulkevan terminaalin myötä tulemme tavoittamaan alueellisen käyttäjäkunnan entistä paremmin ja tuomme kilpailukykyisiä vaihtoehtoja nykyisten toimijoiden rinnalle.

Uuteen terminaaliimme pystymme vastaanottamaan tavaraa maantie- tai rautatiekuljetuksin sekä laivalasteina. Järjestämme kuljetukset asiakkaillemme perille asti, ja tämän lisäksi koulutetut kuljettajat voivat noutaa kuormia säiliöstä viikon jokaisena päivänä 24/7.

Teollisuuden Berner maahantuo raaka-aineita ympäri maailman eri kuljetusmuodoilla ja meillä on kymmeniä varastopaikkoja Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Pakkausvaihtoehdot vaihtelevat tuotteen tarpeesta ja menekistä riippuen. Jauhemaisia tuotteita toimitamme säkeissä, siiloautoilla ja laivalastein ja liuostuotteita tynnyreissä, IBC-konteissa ja liuosbulkkina auto- tai junalastein. Asiakaskuntamme Suomen lisäksi sijaitsee pääasiassa Pohjoismaissa, Baltiassa ja Keski-Euroopassa.

Lisätietoja:
Mika Pirhonen
liiketoimintajohtaja
Teollisuuden Berner
mika.pirhonen@berner.fi