Asiakastarinat

BERNER OY ON OSTANUT GAUDIUM OY:N

TIEDOTE 23.6.2021

22.6.2021 solmitussa yrityskaupassa Berner Oy on ostanut Gaudium Oy:n säiliöterminaalin Porin Tahkoluodon satamasta. Yritys jatkaa toimintaansa Berner Industries Tank Oy:n nimellä. Osto varmistaa säiliökapasiteetin saatavuuden markkinatilanteessa, jossa tankkikapasiteettia ei ole ollut aina tarjolla. Tahkoluodon terminaali tukee Berner Oy:n Teollisuuden Berner -liiketoimintayksikön strategian mukaisia kasvusuunnitelmia.


-Porin alueella on meneillään uusia tehdashankkeita ja tulevina vuosina myös alueella jo nykyisin toimivien yritysten tuotannon laajennuksia. Teollisuuden Berner haluaa olla mukana alueella tarjoamassa uuden vaihtoehdon nykyisten toimijoiden lisäksi ja vahvistaa läsnäoloaan Suomen länsirannikolla, Berner Oy:n Teollisuuden Bernerin liiketoimintajohtaja Mika Pirhonen sanoo.


Lisätietoja:
Mika Pirhonen
liiketoimintajohtaja, Teollisuuden Berner, Berner Oy
puh: 040 831 3451


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen kuuden liiketoiminta-alueen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Berner-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 324,3 miljoonaa euroa ja henkilöstön lukumäärä 536.Teollisuuden Berner -liiketoimintayksikkö toimittaa kemikaaleja sekä elintarvike- ja rehuraaka-aineita valmistavan teollisuuden ja infrasektorin tarpeisiin. Vastuullisuus on yksi Bernerin strategisista painopistealueista, ja olemme sitoutuneet sen jatkuvaan ja pitkäjänteiseen kehittämiseen #huomisenpuolustaja. Lue lisää: www.berner.fi